Der er mange veje til medierne. Som nu forleden, hvor jeg blev spurgt, om jeg kunne tænke mig at komme i studiet på TV2 Fyn for at fortælle lidt om, hvordan jeg får – eller rettere ikke får – familieliv og sommerens sportsbegivenheder i tv til at hænge sammen.

Peter - TV2Fyn

Jeg er stadig ikke helt klar over, hvorfor lige netop mit navn poppede op på redaktionen, da der skulle findes et par kilder til dén historie. Men selvfølgelig sagde jeg ja.

Hvorfor ‘selvfølgelig’?

Fordi det lød sjovt, fordi jeg elsker sport – og faktisk også min familie – og så fordi, jeg altid synes, det er skægt at få lov til at gøre det, jeg anbefaler andre at gøre, når journalisterne henvender sig, nemlig at give lidt slip for kontrollen. Øve sig i ikke at se en optræden i medierne som noget, der skal være fuldstændig formfuldendt og politisk korrekt. Som det fremgår af klippet fra i går, så kan mindre bestemt gøre det.

Da vi forlod TV2 Fyn i går, sagde min wingman fra studiet, Henrik Busborg, at “nu får vi en shitstorm”.

Så længe der er blæst om noget, jeg kan stå inde for, kan den bare komme…

Du kan se klippet fra TV2 Fyn her:

http://www.tv2fyn.dk/ugens-gaester/sportsnorder-pa-vej-i-sommerhi?v=0_hthmp27g